Skrivövningar – nyhetsartikel & säljande text

 

Socialdemokraterna vill satsa på internationellt samarbete

 ”Fler studenter ska få chansen att praktisera utomlands”.

Socialdemokraterna vill göra Malmö Högskolas studenter attraktivare på arbetsmarknaden.

 Nyligen besökte socialdemokraten Jonas Holgersson Malmö Högskola för att informera om deras nya utbildningspolitik. Socialdemokraterna har genom en studie funnit brister i kursplanen för mediestudenter och kommit till slutsatsen att ett internationellt samarbete är väsentligt för att de framtida kommunikatörerna lättare ska lyckas i yrkeskarriären. ”Samarbetet kommer att bidra till att studenten får en ökad kunskapsbredd och internationella arbetserfarenheter som gör de attraktivare på den svenska arbetsmarknaden.”

 

 

Öka ditt värde på arbetsmarknaden – ta chansen att praktisera på Hawaii

 Vill du få ovärderliga internationella erfarenheter och expandera ditt sociala nätverk? Gillar du strand, sol och bad? Genom att kombinera nytta med nöje kommer du att uppleva en värdefull tid i ditt liv.

 Vår nya utbildningspolitik erbjuder dig som student på Malmö Högskola ditt livs största möjlighet: att bli en värdefull tillgång på arbetsmarknaden. Du kommer att få chansen att under en termin ingå i ett arbetsteam på en etablerad mediebyrå där arbetsgivaren ger dig verktygen du behöver för att nå framgång.

Varför vänta? Ta chansen att påverka ditt liv.

 

 

Lämna en kommentar